مدیریت سرما خوردگی
چه چیزی بخورید و بنوشید و از چه چیزهایی برای جلوگیری از علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک بگیرید و از بیمار شدن طولانی تر خودداری کنید.
با زمستان کامل در حال نوسان است ، اجتناب ناپذیر است که برخی از سرماخوردگی دچار آن شوند. علائمی مانند میگرن ، لرزیدگی ، تب ، گرفتگی و آنفولانزا نیز پشت سر گذاشته شده اند یا تقریباً در گوشه و کنار هستند – اما نیازی به ناامیدی نیست.
هنگام برخورد با سرماخوردگی ، نکاتی در مورد تغذیه وجود دارد که می توانید برای کمک به کاهش وضعیت شما ، محافظت از خود را از ابتلا به بیماری بیشتر کنید و به شما کمک می کند احساس سرعتی بهتر کنید – برخی حتی در ۲۴ ساعت یا چند روز.
چرا سرماخوردگی در زمستان بیشتر پخش می شود؟
اگرچه سرماخوردگی ویروسی پایین تر از ویروس ها ایجاد می شود ، یک مطالعه انجام شده توسط دانشگاه ییل نشان داد که این ویروس های خاص در واقع در شرایط سرمازا سریعتر تکثیر می شوند – ما را مستعد ابتلا به سرماخوردگی در طول زمستان می کند (۱). همچنین ، صرف وقت کمتری در بیرون از منزل و وقت بیشتر در فضاهای محدود با هوای دوباره گردش شده کمکی نمی کند.
چگونه می توان از سرماخوردگی جلوگیری کرد؟
سیستم ایمنی بدن هنگام گرم شدن دمای بدن بهتر عمل می کند. هنگامی که بدن شما در حال مبارزه با عفونت است ، بهتر است استراحت کنید و از استرس جلوگیری کنید تا به سیستم ایمنی بدن کمک کرده و سطح انرژی را تقویت کنید. بهترین راه برای گرم نگه داشتن و احساس گرما در طول زمستان ، بسته بندی ، آبرسانی ، روش های خانگی مانند خیساندن در حمام گرم با نمک منیزیم اپسوم و استنشاق بخار برای باز کردن سینوس ها و سهولت احتقان است.
غذاهایی که در صورت سرماخوردگی یا آنفولانزا از آن جلوگیری می کنید
اگر در حال مبارزه با سرماخوردگی یا آنفولانزا هستید برخی از غذاها می توانند شما را
عقب نگه دارند و در واقع برخی از علائم را افزایش می دهند.،
• از لبنیات ، تخم مرغ و گوشت بیش از حد خودداری کنید زیرا آنها مخاط بیشتری را در سیستم ایجاد می کنند
• نمک را با آب بدن کم کنید
• از خوردن وعده های غذایی بزرگ خودداری کنید زیرا این امر می تواند انرژی شما را کاهش دهد
• از خوردن غذاهای غنی و سنگین خودداری کنید و در عوض به سراغ غذاهای کم چرب و مغذی با مواد مغذی ملایم بروید
• شکر و غذاهای تصفیه شده را محدود کنید زیرا فاقد مواد مغذی هستند
• نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه و نوشیدنی های کولا را به حد مطلق کاهش دهید و از مصرف الکل اجتناب کنید زیرا این مواد باعث رطوبت بدن و به میزان بیش از حد برای بدن سمی هستند
داروهای خانگی و فرآورده های طبیعی که در هنگام بیمار بودن و سرماخوردگی به شما کمک می کنند
در اینجا لیستی از برخی از بهترین مواد غذایی و نوشیدنی های نوشیدنی وجود دارد که به شما در رفع علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هر یک از نکات زیر در مورد تغذیه زیر ، همیشه با پزشک یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید:
۱. مایعات
مایعات میزان مخاط را کاهش می دهد ، بنابراین نوشیدن مقدار زیادی آب و چای های گیاهی برای کمک به سم زدایی بدن از مواد زاید در نبرد با عفونت ، اولین قدم عالی (۲) است. یک اکسیر خانگی عالی برای کمک به سرمازدگی ، آب داغ کلاسیک است ، با یک قاشق چایخوری عسل ، آب لیمو تازه و یک تکه زنجبیل.
۲. ویتامین C
با مصرف ۲ گرم ویتامین C به محض اینکه اولین علائم سرماخوردگی را تجربه کردید از سرخوردگی خود جلوگیری کنید – گلو خراشیده ، انرژی کم ، سردرد خفیف و غیره. در طی ۲۴ ساعت. اگر آسان تر باشد می توانید هر ۳ ساعت ۳ بار مصرف کنید.
این میزان ویتامین C خون را به طور مداوم بالا نگه می دارد زیرا محلول در آب است و در بدن ذخیره نمی شود. بهتر است قرص یا پودر آسکوربات بر اساس منیزیم یا روی را انتخاب کنید.
۳. روی
متوسط دوز مکمل روی در هر روز ۱۰-۱۵ میلی گرم است اما در اولین علائم سرماخوردگی می توانید این میزان را به ۵۰mg در روز افزایش دهید. می توانیدقرص روی را که واقعا برای گلودرد مفید هستند دریافت کنید یا به دنبال مکمل هایی باشید که ترکیب روی و ویتامین C باشد.
۴- شربت الدراری
Elderberry از دیرباز به عنوان داروی گیاهی برای سرماخوردگی ، آنفولانزا و عفونت های سینوس مورد استفاده قرار می گرفت. مطالعات نشان می دهد که عصاره Olderberry ممکن است اثرات ضد ویروس ، تحریک کننده سیستم ایمنی و ضد التهابی داشته باشد – بنابراین این یک محصول طبیعی طبیعی در آشپزخانه شما است که به مبارزه با ویروس ها کمک می کند (۳). می توانید هر دو ساعت یک قاشق چایخوری مصرف کنید تا زمانی که احساس تفاوتی با علائم خود نداشته باشید.
۵. اکیناسه
ریشه گیاه اکیناسه گیاهی است که از سیستم ایمنی بدن محافظت می کند و به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده عمل می کند ، بنابراین نوعی گیاه غلیظ است. شما می توانید روزانه ۲۰۰۰ کپسول کپسول مصرف کنید یا حداکثر ۲۰ قطره در روز در طی عفونت ۳ بار در روز قرار دهید.
۶. ویتامین D
ویتامین D یکی دیگر از ویتامین های تقویت کننده سیستم ایمنی است. میزان ویتامین D طبیعی ما در زمستان کاهش می یابد زیرا در درجه اول در صورت وجود نور خورشید در پوست ساخته می شود. سعی کنید ماهی و تخم مرغ روغنی را افزایش دهید تا به طور طبیعی ویتامین D را تأمین کنید. وگان ها می توانند دچار کمبود شوند بنابراین بهتر است ویتامین D را در زمستان با دوز نگهداری ۲۰۰۰iu در روز مکمل کنید.
هنگامی که صحبت از محافظت در برابر بیمار شدن در زمستان می شود ، همه چیز به چند نکته مهم کاهش می یابد – آبرسانی ، گرم ماندن و خوردن یک رژیم غذایی غیر فرآوری شده پر از غذاهای سرشار از مواد مغذی برای حمایت از سیستم ایمنی بدن. به این ترتیب ، شما در برابر هرگونه جهش مزاحم که سعی در ورود به سیستم شما داشته باشد ، محافظت خواهید شد.