مواد لازم:
۱. ماکارونی پاستا
۲. ۱/۳ فنجان گوجه فرنگی خشک با روغن ۲ قاشق غذاخوری
۳. فیله مرغ به مقدار لازم
۴. حبه سیر خرد شده
۵. نمک
۶. ۱/۴ قاشق چای خوری پاپریکا
۷. یک فنجان و بیشتر خامه و شیر
۸. یک فنجان پنیر آسیاگو خرد شده
۹.دو فنجان اسفناج تازه
طرز تهیه:
۱. پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید. تخلیه ، آبکشی کنید.
۲. از گوجه فرنگی های خشک شده در روغن استفاده کنید – اگر گوجه فرنگی های خشک شده خیلی بزرگ هستند ، آنها را به لقمه های کوچکتر خرد کنید.
۳.گوجه فرنگی های خشک شده را در ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و سیر خرد شده روی حرارت متوسط گرم کنید.
۴. سینه مرغ خرد شده را به گوجه فرنگی و روغن خشک اضافه کنید و مرغ را در تابه با نمک و فلفل دلمه ای مزه دار کنید. مرغ را بپزید تا کاملاً پخته شود.
۵.به همان ماهی تابه مرغ و گوجه خشک شده ، ۱ فنجان نصف و نیم و ۱/۴ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید – بگذارید جوش بیاید. ۱/۲ فنجان پنیر آسیاگو رنده شده (نیمی از آنچه دستور غذا می خواهد) اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید تا پنیر ذوب شود. حرارت را از جوش به متوسط کاهش دهید و هم بزنید تا اطمینان حاصل شود که همه پنیر ذوب می شود. در این مرحله ، اگر سس خیلی رقیق است ، به تدریج ۱/۲ باقیمانده پنیر آسیاگو را روی حرارت متوسط اضافه کنید و مدام اطراف ماهی تابه را هم بزنید.
_اگر سس خیلی غلیظ شد ، ۱/۳ فنجان نیم و نیم دیگر را اضافه کنید و هم بزنید.
_سس را بچشید – اگر ۱/۴ قاشق چای خوری نمک کافی نبود ، مقدار بیشتری اضافه کنید.
ماکارونی پخته و آبکش شده را به سس اضافه کنید. اسفناج را اضافه کنید ، همه چیز را مخلوط کنید – درب آن را بگذارید تا اسفناج ها روی حرارت آرام بپزند. بعد از پختن اسفناج ها، همه چیز را با هم هم بزنید تا ترکیب شود ، مزه دار شود و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.