مواد لازم برای تهیه پتی سیب زمینی:
- سیب زمینی پوره شده
- ۱/۲شیر
- ۱/۳پودر سوخاری
- ۱/۴پیاز
- ۱/۴پیازچه
- ۱ عددتخم مرغ
- ۱قاشق چایخوری جعفری خشک شده
- ۱/۴نمک و فلفل
- ۱/۸پودر سیر
مراحل تهیه:
۱.پوره های سیب زمینی را در ظرفی ریخته و مواد را باهم ترکیب کنید.
۲.یک کفگیر را به آرامی به روغن زیتون آغشته کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد سیب زمینی را به ماهیتابه اضافه کنید و از هر طرف حدود ۴-۵ دقیقه آنها را بپزید تا زمانی که قهوه ای شود.
۳. با سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری می توانید آن را سرو کنید.
تغییرات طعم دهنده
دستور العمل سیب زمینی پوره شده بسیار متنوع است. شما می توانید از چاشنی ها در این دستورالعمل استفاده کنید. کلم و هویج و سبزیجات و پروتئین های مختلف و پنیر می توانند چاشنی دهنده خوبی باشند.