آشپزیسبک زندگی

زنگ شام / پوره سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه پتی سیب زمینی:

  • سیب زمینی پوره شده
  •  ۱/۲شیر
  • ۱/۳پودر سوخاری
  • ۱/۴پیاز
  • ۱/۴پیازچه
  •  ۱ عددتخم مرغ
  • ۱قاشق چایخوری جعفری خشک شده
  • ۱/۴نمک و فلفل
  • ۱/۸پودر سیر

مراحل تهیه:

۱.پوره های سیب زمینی را در ظرفی ریخته و مواد را باهم ترکیب کنید.

These delicious, savory Mashed Potato Patties are crispy on the outside and soft and creamy on the inside. They’re the best way to use up your leftover mashed potatoes and make for a tasty side dish recipe!

۲.یک کفگیر را به آرامی به روغن زیتون آغشته کنید  و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. مواد سیب زمینی را به ماهیتابه اضافه کنید و از هر طرف حدود ۴-۵ دقیقه آنها را بپزید تا زمانی که قهوه ای شود.

These delicious, savory Mashed Potato Patties are crispy on the outside and soft and creamy on the inside. They’re the best way to use up your leftover mashed potatoes and make for a tasty side dish recipe!

۳. با سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری می توانید آن را سرو کنید.

تغییرات طعم دهنده

دستور العمل سیب زمینی پوره شده بسیار متنوع است. شما می توانید از چاشنی ها در این دستورالعمل استفاده کنید. کلم و هویج و سبزیجات و پروتئین های مختلف و پنیر می توانند چاشنی دهنده خوبی باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


این سایت با کمک گوگل ایمن شده است

دکمه بازگشت به بالا