تغذیهسبک زندگیسلامت

وقت آشپزی

نان موز با پنیر خامه ای

مدت زمان آماده سازی: ۵۰ دقیقه

نان موز پنیر خامه ای، یکی از بهترین نان هایی که تا به حال درست خواهید کرد! ایده آل برای صبحانه، میان وعده و دسر!

مواد آماده سازی نان:

۱ تخم مرغ
۱ فنجان شکر قهوه ای
¼ فنجان روغن نباتی (یا روغن نارگیل)
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
¼ فنجان خامه ترش
۲ موز پوره شده
½ قاشق چایخوری پودر بیکینگ
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
کمی نمک
۱ فنجان آرد

مواد آماده سازی پنیر خامه ای:

۱ تخم مرغ
½ فنجان شکر
پنیر خامه ای، نرم شده
۳ قاشق غذاخوری آرد

دستور العمل:

  1. فر را از قبل ۳۵۰ درجه گرم کنید. تابه ای را با روغن چرب کرده و روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید
  2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شکر قهوه ای، روغن نباتی، خامه ترش، وانیل و مخلوط را اضافه کنید تا ترکیب شوند. موزهای پوره شده را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
  3. ۱ فنجان آرد، بیکینگ پودر،جوش شیرین، آب نمک را اضافه کرده و با یک قاشق به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
  4. نیمی ازخمیر موز را درون  تابه نان آماده شده با یک قاشق چایخوری پخش کنید.
  5. در یک کاسه جداگانه، مواد پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده روی مواد تابه موز پخش کنید.خمیر را به گوشه و قسمتها فشار دهید.
  6. پخت حدود ۳۵-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که خمیر پف کند، و طلایی شود و یک خلال دندان که در نان قرار دهید تا مطمئن شوید پخته شده است.
  7. اجازه دهید سرد شود و میل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


این سایت با کمک گوگل ایمن شده است

دکمه بازگشت به بالا