مدت زمان آماده سازی: ۵۰ دقیقه
نان موز پنیر خامه ای، یکی از بهترین نان هایی که تا به حال درست خواهید کرد! ایده آل برای صبحانه، میان وعده و دسر!
مواد آماده سازی نان:
۱ تخم مرغ
۱ فنجان شکر قهوه ای
¼ فنجان روغن نباتی (یا روغن نارگیل)
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
¼ فنجان خامه ترش
۲ موز پوره شده
½ قاشق چایخوری پودر بیکینگ
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
کمی نمک
۱ فنجان آرد
مواد آماده سازی پنیر خامه ای:
۱ تخم مرغ
½ فنجان شکر
پنیر خامه ای، نرم شده
۳ قاشق غذاخوری آرد
دستور العمل:
- فر را از قبل ۳۵۰ درجه گرم کنید. تابه ای را با روغن چرب کرده و روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید
- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شکر قهوه ای، روغن نباتی، خامه ترش، وانیل و مخلوط را اضافه کنید تا ترکیب شوند. موزهای پوره شده را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
- ۱ فنجان آرد، بیکینگ پودر،جوش شیرین، آب نمک را اضافه کرده و با یک قاشق به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
- نیمی ازخمیر موز را درون تابه نان آماده شده با یک قاشق چایخوری پخش کنید.
- در یک کاسه جداگانه، مواد پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده روی مواد تابه موز پخش کنید.خمیر را به گوشه و قسمتها فشار دهید.
- پخت حدود ۳۵-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که خمیر پف کند، و طلایی شود و یک خلال دندان که در نان قرار دهید تا مطمئن شوید پخته شده است.
- اجازه دهید سرد شود و میل کنید.