وقت آشپزی/ طرز تهیه سس گوجه فرنگی برای اسپاگتی
نکته جالب در مورد گوجه فرنگی این است که آنها به راحتی به سس تبدیل می شوند، به هر شکلی که با آن کار می کنید – گوجه فرنگی تازه، گوجه فرنگی کنسرو شده، گوجه فرنگی خرد شده، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی. فقط باید کمی خلاقیت داشته باشید و ذهن خود را به روی احتمالات جدید باز کنید.
سس اسپاگتی مارینارا تهیه شده از سس گوجه فرنگی
سس گوجه فرنگی هنگام استفاده از آن به عنوان سس پیتزا مفید است، اما سس اسپاگتی از سس گوجه فرنگی؟ شما باید آن را زنده کنید، وگرنه چیزی به ذهنتان می رسد که طعمی شبیه اسپاگتی داشته باشد. پس چگونه باید این کار را انجام دهید؟
در اینجا یک سس مارینارا آسان است که با مواد محدود کار می کند و تقریباً مزه آن شبیه این است که برخی از مادربزرگ های ایتالیایی این دستور غذای کلاسیک ایتالیایی را برای چند ساعت روی اجاق گاز خود می جوشاندند! همچنین برخی از مواد را به آن اضافه کنید که فورا به بچه های شما کمک می کند تا وعده های سبزیجات خود را حتی بدون اینکه بدانند دریافت کنند! اما اگر محصول تازه ندارید این اختیاری است. نکته اینجاست که شما را از رفتن به خواربار فروشی باز می دارد، بنابراین اگر نیاز به حذف سبزیجات دارید، نگران نشوید!
عناصر:
اول، شما می خواهید تمام موادی را که استفاده خواهید کرد، خارج کنید. اگر آن را در انباری ندارید، می توانید از تخیل خود استفاده کنید و مواد خاصی را جایگزین کنید.
این دستور تهیه سس اسپاگتی ساده و خانگی شامل:
پیاز متوسط، سبزی های تازه، مانند ریحان تازه است، اما سبزی های خشک نیز موثر است، فلفل قرمز (اختیاری)، روغن زیتون، پنیر پارمزان (اختیاری)، نمک، فلفل سیاه، سیر تازه یا پودر، سرکه (اختیاری)، هویج و کدو سبز رنده شده ( سس را سفت می کند) سس گوجه فرنگی، گوشت چرخ کرده (سوسیس ایتالیایی آن را بهتر می کند) و کمی شکر. بله شکر! اسیدیته سس گوجه فرنگی را کاهش می دهد و طعم بیشتری می دهد.
دستورالعمل:
با تفت دادن پیاز خرد شده و ۲ حبه سیر یا یک قاشق چایخوری پودر سیر در ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت ملایم (سیر خیلی راحت می سوزد) در قابلمه ای متوسط شروع کنید. قاشق چوبی چیزی است که مورد علاقه من است که هنگام تهیه سس از آن به عنوان ظروف استفاده کنم. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
اجازه دهید حدود ۳ دقیقه نرم شود و با حرارت متوسط، ½ فنجان هویج رنده شده و ½ فنجان کدو سبز رنده شده به آن اضافه کنید. این را به مدت ۵ دقیقه بپزید، سپس ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک اضافه کنید. میخواهید این را کمی بپزید، حدود ۱۰ دقیقه، بنابراین سبزیجات در نهایت در سس محو میشوند و سرکه اسیدیته خود را از دست میدهد و شیرینتر میشود.
باز هم می خواهیم اسیدیته ای که در سس کنسرو گوجه فرنگی بسیار برجسته است را کاهش دهیم. اکنون آماده اضافه کردن گوشت چرخ کرده یا سوسیس ایتالیایی هستید. بپزید تا گوشت تمام شود. این زمانی است که می توانید فلفل قرمز را برای ادویه مورد نظر اضافه کنید. اگر فقط چاشنی خشک ایتالیایی در دسترس دارید، ادامه دهید و آن ها را نیز اضافه کنید، حدود ۱ قاشق غذاخوری.
اما اگر سبزی تازه دارید، که ترجیح داده می شود، آن ها را در آخر اضافه کنید. می توانید از جعفری برگ تخت، ریحان تازه، آویشن، رزماری یا طعم گوجه فرنگی استفاده کنید. اگر می خواهید این سس ساده باشد، نیازی به سبزی نیست. بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد، سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
می توانید به مقدار دلخواه یا کم سس اضافه کنید اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
قبل از اینکه آماده باشید سس اسپاگتی خانگی خوشمزه خود را روی رشته های اسپاگتی پخته شده خود بریزید، می توانید به صورت اختیاری پنیر پارمزان، سبزی های تازه و یک یا دو پیمانه شکر را اضافه کنید! به یاد داشته باشید که غذاهای ایتالیایی اغلب با گذشت زمان بهتر می شوند. بنابراین سس شما یکی دو روز بعد حتی بهتر خواهد شد!
اگر سس اضافی باقی مانده است، آن را در ظرف در بسته قرار دهید و برای دفعه بعد فریز کنید!
بهترین دستور تهیه سس اسپاگتی گوجه فرنگی تازه
سس گوجه فرنگی تازه لذیذ، با طراوت و اغلب جایگزین سالم تری برای سس اسپاگتی در فروشگاه است که اگر مارک خوبی نداشته باشید، مملو از شکر اضافه شده، مواد نگهدارنده و مواد غیر ضروری است. وقتی غذای خود را درست می کنید، کنترل خود را در دست دارید! و برای کسانی از شما که رژیم غذایی خاصی دارید، یا شاید در حال رشد گوجه فرنگی خود هستید، تهیه سس از گوجه فرنگی تازه سرگرم کننده و پر از امکانات است.
حقیقت در مورد گوجه فرنگی:
اگر از گوجه فرنگی تازه از خواربار فروشی استفاده می کنید، گوجه فرنگی های انگوری و ترجیحاً ارگانیک را تهیه کنید. بیشتر گوجهفرنگیهای موجود در فروشگاههای مواد غذایی که ارگانیک نیستند، با یک ماده شیمیایی اسپری شدهاند که باعث قرمز شدن آنها در بیرون میشود (که باعث میشود رسیده و آماده به نظر برسند)، اما داخل آن نرسیده باقی میماند. مطالعات نشان می دهد که خوردن دانه های نرسیده گوجه فرنگی برای سلامت روده و کلیه ها مضر است. بهتر است یا دانه ها را با قاشق بیرون بیاورید یا گوجه فرنگی های ارگانیک رسیده قرار دهید. بهتر از آن، خودتان آنها را با کمپوست ارگانیک، کنترل آفات ارگانیک، از دانه های ارگانیک غیر GMO پرورش دهید. از آنجایی که گوجه فرنگی برای شما فوق العاده مفید است، این بهترین راه برای اطمینان از دریافت تمام مواد مغذی مورد نیاز بدون وارد کردن مواد شیمیایی مضر یا دانه های نرسیده به بدن است.
عناصر:
اول، شما می خواهید تمام موادی را که استفاده خواهید کرد، خارج کنید. اگر آن را در انباری ندارید، می توانید از تخیل خود استفاده کنید و مواد خاصی را جایگزین کنید.
این دستور ساده و خانگی مارینارا اسپاگتی شامل یک پیاز متوسط، سبزی تازه، مانند ریحان تازه است، اما گیاهان خشک نیز موثر است، فلفل قرمز (اختیاری)، روغن زیتون ، پنیر پارمزان (اختیاری)، نمک، فلفل سیاه، سیر تازه یا پودر، سرکه (اختیاری)، هویج و کدو سبز رنده شده ، گوجه فرنگی تازه، گوشت چرخ کرده (سوسیس ایتالیایی آن را بهتر می کند) و کمی شکر. بله شکر! اسیدیته سس گوجه فرنگی را کاهش می دهد و طعم بیشتری می دهد.
دستورالعمل :
با تفت دادن پیاز خرد شده و ۲ حبه سیر یا یک قاشق چایخوری پودر سیر در ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت ملایم (سیر خیلی راحت می سوزد) در قابلمه ای متوسط شروع کنید. قاشق چوبی به شما کمک می کند. با نمک و فلفل مزه دار کنید. اجازه دهید حدود ۳ دقیقه نرم شود و با حرارت متوسط، ½ فنجان هویج رنده شده و ½ فنجان کدو سبز رنده شده به آن اضافه کنید.
این را به مدت ۵ دقیقه بپزید، سپس ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا آمینو نارگیل به آن اضافه کنید. میخواهید این را کمی بپزید، حدود ۱۰ دقیقه، بنابراین سبزیجات در نهایت در سس محو میشوند و سرکه اسیدیته خود را از دست میدهد و شیرینتر میشود. ۶ گوجه فرنگی تازه را که ریز خرد شده اند اضافه کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که ممکن است بجوشد.
می توانید این سس را حجیم نگه دارید یا آن را به غذاساز اضافه کنید تا سس یکدستی به دست آید. گوشت را جداگانه بپزید و سس را به گوشت اضافه کنید. اگر فقط چاشنی خشک ایتالیایی در دسترس دارید، ادامه دهید و آن ها را نیز اضافه کنید، حدود ۱ قاشق غذاخوری.
اما اگر سبزی تازه دارید، که ترجیح داده می شود، آن ها را در آخر اضافه کنید. می توانید از جعفری برگ تخت، ریحان تازه، آویشن، رزماری یا طعم گوجه فرنگی استفاده کنید. اگر می خواهید این سس ساده باشد، نیازی به سبزی نیست. قبل از اینکه آماده باشید سس اسپاگتی خانگی خوشمزه خود را روی رشته های اسپاگتی پخته شده خود بریزید، می توانید به دلخواه پنیر پارمزان (حدود ½ فنجان)، سبزی های تازه و یک یا دو پیمانه شکر را اضافه کنید!
سس گوجه فرنگی تازه تا زمانی که سس اسپاگتی در یک ظرف شیشه ای یا کنسرو شده در یخچال باقی نمی ماند، پس مطمئن شوید که آن را فریز کنید یا اگر برای استفاده بعدی اضافه کردید، می توانید آن را فریز کنید.
طرز تهیه سس مارینارا اسپاگتی با گوجه فرنگی خرد شده
مانند دستور العمل های سس گوجه فرنگی فوق، می توانید تقریباً از هر شکلی از گوجه فرنگی سس گوجه فرنگی درست کنید. بعدی گوجه فرنگی خرد شده است. یعنی کی یه قوطی گوجه فرنگی خرد شده نداره که ۲ سال تو انبارش نشسته باشه؟
عناصر:
اول، شما می خواهید تمام موادی را که استفاده خواهید کرد، خارج کنید. اگر آن را در انباری ندارید، می توانید از تخیل خود استفاده کنید و مواد خاصی را جایگزین کنید.
این دستور تهیه سس اسپاگتی ساده و خانگی شامل پیاز متوسط، سبزی های تازه، مانند ریحان تازه است، اما سبزی های خشک نیز موثر است، فلفل قرمز (اختیاری)، روغن زیتون فوق بکر، پنیر پارمزان (اختیاری)، نمک، فلفل سیاه، سیر تازه یا پودر، سرکه بالزامیک (اختیاری) یا آمینو نارگیل، هویج و کدو سبز رنده شده، گوجه فرنگی خرد شده، گوشت چرخ کرده (سوسیس ایتالیایی آن را بهتر می کند) و کمی شکر. بله شکر! اسیدیته سس گوجه فرنگی را کاهش می دهد و طعم بیشتری می دهد.
دستورالعمل:
با تفت دادن پیاز خرد شده و ۲ حبه سیر یا یک قاشق چایخوری پودر سیر در ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت ملایم (سیر خیلی راحت می سوزد) در قابلمه ای متوسط شروع کنید. قاشق چوبی چیزی است که مورد علاقه من است که هنگام تهیه سس از آن به عنوان ظروف استفاده کنم. با نمک و فلفل مزه دار کنید. اجازه دهید حدود ۳ دقیقه نرم شود و با حرارت متوسط، ½ فنجان هویج رنده شده و ½ فنجان کدو سبز رنده شده به آن اضافه کنید. این را به مدت ۵ دقیقه بپزید، سپس ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا آمینو نارگیل به آن اضافه کنید.
میخواهید این را کمی بپزید، حدود ۱۰ دقیقه، بنابراین سبزیجات در نهایت در سس محو میشوند و سرکه اسیدیته خود را از دست میدهد و شیرینتر میشود. یک یا دو قوطی گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد. می توانید این سس را حجیم نگه دارید یا آن را به غذاساز اضافه کنید تا سس یکدستی به دست آید.
گوشت را جداگانه بپزید و سس را به گوشت اضافه کنید. اگر فقط چاشنی خشک ایتالیایی در دسترس دارید، ادامه دهید و آن ها را نیز اضافه کنید، حدود ۱ قاشق غذاخوری.
اما اگر سبزی تازه دارید، که ترجیح داده می شود، آن ها را در آخر اضافه کنید. می توانید از جعفری برگ تخت، ریحان تازه، آویشن، رزماری یا طعم گوجه فرنگی استفاده کنید. اگر می خواهید این سس ساده باشد، نیازی به سبزی نیست.
قبل از اینکه آماده باشید سس اسپاگتی خانگی خوشمزه خود را روی رشته های اسپاگتی پخته شده خود بریزید، می توانید به دلخواه پنیر پارمزان (حدود ½ فنجان)، سبزی های تازه و یک یا دو پیمانه شکر را اضافه کنید!