آشپزیتغذیه

وقت آشپزی/ رول پیتزا پپرونی

مواد لازم:

  • ۲ قاشق چایخوری مخمر خشک
  • ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۳/۴ فنجان آب گرم
  • ۱/۴ فنجان شیر گرم
  • ۱/۲ قاشق چایخوری شکر
  • ۲ ۳/۴ فنجان آرد تقسیم شده
  • کمی نمک
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
  • ۱/۴ فنجان سس گوجه فرنگی
  • ۱/۲ فنجان کالباس ورق شده
  • مقداری پنیر موزارلا

 

دستورالعمل ها:

 

  • در یک کاسه بزرگ، مخمر، روغن زیتون، آب، شیر و شکر را مخلوط کنید. ۲ فنجان آرد، کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • آرد باقی مانده را کم کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا استراحت کند.
  • فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید.
  • در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، پونه کوهی و پارمزان رنده شده را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  • روی سطحی را آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت حدود ۱/۴ اینچ باز کنید. خمیر را به شکل مستطیل برش دهید.
  • هر تکه از خمیر را با سس گوجه فرنگی بمالید، با برش های فلفلی بپوشانید و یک چوب موزارلا را در مرکز قرار دهید.
  • هر مستطیل خمیر را به شکل استوانه درآورید و روی یک ورقه پخت قرار دهید. هر کدام را با برس مخلوط تخم مرغ بمالید.
  • حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


این سایت با کمک گوگل ایمن شده است

دکمه بازگشت به بالا