مواد لازم:
- ۲ قاشق چایخوری مخمر خشک
- ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
- ۳/۴ فنجان آب گرم
- ۱/۴ فنجان شیر گرم
- ۱/۲ قاشق چایخوری شکر
- ۲ ۳/۴ فنجان آرد تقسیم شده
- کمی نمک
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی
- ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
- ۱/۴ فنجان سس گوجه فرنگی
- ۱/۲ فنجان کالباس ورق شده
- مقداری پنیر موزارلا
دستورالعمل ها:
- در یک کاسه بزرگ، مخمر، روغن زیتون، آب، شیر و شکر را مخلوط کنید. ۲ فنجان آرد، کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- آرد باقی مانده را کم کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا استراحت کند.
- فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید.
- در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، پونه کوهی و پارمزان رنده شده را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
- روی سطحی را آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت حدود ۱/۴ اینچ باز کنید. خمیر را به شکل مستطیل برش دهید.
- هر تکه از خمیر را با سس گوجه فرنگی بمالید، با برش های فلفلی بپوشانید و یک چوب موزارلا را در مرکز قرار دهید.
- هر مستطیل خمیر را به شکل استوانه درآورید و روی یک ورقه پخت قرار دهید. هر کدام را با برس مخلوط تخم مرغ بمالید.
- حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.