اخبارتقویم مناسبت ها

روز جهانی پیتزا/ February 9

در ۹ فوریه با جشن گرفتن روز ملی پیتزا به ما بپیوندید! تصور اینکه قبل از جنگ جهانی دوم، پیتزا در خارج از ایتالیا یا جوامع مهاجر ایتالیایی کمتر شناخته شده بود، سخت است. این دیسک شیرین از یک غذای فرهنگی خاص به ستاره نمایش در هر کجا که می رسد تبدیل شد! بیایید برای پیتزا بنویسیم !

تاریخچه روز ملی پیتزا

اگرچه نان‌های مسطح با رویه‌ها توسط مصریان، رومی‌ها و یونانی‌های باستان مصرف می‌شد، اما زادگاه مدرن پیتزا، منطقه کامپانیا در جنوب غربی ایتالیا، محل ناپل است. ناپل که در حدود ۶۰۰ سال قبل از میلاد به عنوان یک شهرک یونانی تأسیس شد، در سال های ۱۷۰۰ و اوایل ۱۸۰۰ یک شهر ساحلی پر رونق بود. از لحاظ فنی یک پادشاهی مستقل بود و به خاطر انبوهی از فقیران کارگر یا لازارونی بدنام بود. این ناپلی ها به غذای ارزان قیمتی نیاز داشتند که بتوان آن را به سرعت مصرف کرد. پیتزا – نان‌های مسطح با چاشنی‌هایی که برای هر وعده غذایی می‌توان خورد – این نیاز را برآورده کرد. این پیتزاهای اولیه دارای رویه های خوش طعمی مانند گوجه فرنگی، پنیر، روغن، آنچوی و سیر بودند. نویسندگان ایتالیایی از نوآوری ناپل قضاوت کردند و اغلب عادات غذایی آنها را منزجر کننده می خواندند.

 

در سال ۱۸۶۱، ایتالیا سرانجام متحد شد و پادشاه اومبرتو اول و ملکه مارگریتا در سال ۱۸۸۹ از ناپل بازدید کردند. افسانه ها می گوید که این زوج مسافر از رژیم غذایی ثابت خود از غذاهای فرانسوی خسته شدند و از پیتزایا برندی شهر که در سال ۱۷۶۰ تأسیس شد، خواستند مجموعه ای از پیتزاها را تهیه کنند. تنوعی که ملکه بیشتر از همه از آن لذت می برد، پیتزا موزارلا نامیده می شد، پایی که روی آن پنیر سفید نرم، گوجه فرنگی قرمز و ریحان سبز بود – که بسیار شبیه پرچم ایتالیا است. از آن زمان، این انتخاب خاص از تاپینگ ها پیتزا مارگریتا نام گرفت.

 

با این حال، حتی با وجود عشق ملکه به این غذا، پیتزا تا دهه ۱۹۴۰ در ایتالیا فراتر از مرزهای ناپل شناخته شده باقی ماند. در آن سوی دریا، مهاجرانی که از ناپل به ایالات متحده آمده بودند، نان های خود را در نیویورک و دیگر شهرهای آمریکا تکرار می کردند. آنها برای کار در کارخانه می آمدند، اما به طور تصادفی یک بیانیه آشپزی دادند. نسبتاً سریع، طعم و عطر پیتزا به طور یکسان غیرناپولیتی ها و غیر ایتالیایی ها را مجذوب خود کرد.

 

جدول زمانی روز ملی پیتزا

  • ۱۸۶۱
  • ملکه مارگریتا نام خود را روی آن می گذارد
  • پادشاه اومبرتو و ملکه مارگریتا از ایتالیای تازه متحد شده از ناپل بازدید می کنند و پیتزای مارگریتا نام خود را می گیرد.

 

  • اواخر دهه ۱۹۴۰
  • پای پس از جنگ
  • مهاجران به نیویورک در دهه ۱۹۴۰ لذت نئوپلیتی را با خود آوردند که پیتزا است.

 

  • 1943
  • دیپ دیش روی صحنه می آید
  • Pizzeria Uno در شیکاگو، پیتزای دیپ دیش را اختراع کرد، و این بحث همچنان نابسامان در مورد اینکه آیا یک کاسرول واقعا می تواند یک پیتزا باشد، برانگیخت.

 

  • 1958
  • پیتزا کلبه
  • پیتزا رستوران زنجیره ای پیشرو در ویچیتا، کانزاس تاسیس شد

 

فعالیت های روز ملی پیتزا

پیتزا پارتی

منظورم این است که چرا با یک چیز خوب درگیر شویم؟ مهم نیست در چه سنی هستید، کلمات “پیتزا پارتی” تضمینی برای شادی و لبخند بر لبان همه است.

 

همیشه جرات پیتزا را داشته باشید

پیتزا برای صبحانه، ناهار و شام؟ بله، این همان دنیای کاملی است که امروز در آن زندگی می کنیم. صبح روی آن یک تخم مرغ بشکنید. برای ناهار آن سالاد را روی آن بریزید. و چرا برای شام عاشقان گوشت نروید؟

 

برای اولین بار پیتزا را دوباره کشف کنید

به احتمال زیاد، شما می دانید که برش کامل خود را تا ریزترین جزئیات می دانید. (شامل ذرت، فلفل قرمز و پنیر است). اما چرا در روز ملی پیتزا از روال عادی خارج نمی شوید؟ ما می دانیم که شما در مورد آن کنجکاو شده اید.

۵ واقعیت در مورد پیتزا که ذهن شما را درگیر می کند

۳۵۰ برش

به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها در آمریکا، تقریباً ۳۵۰ برش پیتزا در هر ثانیه توسط آمریکایی ها مصرف می شود.

 

از پیتزا عبور کنید

در طول Super Bowl، بیش از ۲ میلیون پیتزا توسط فرنچایز Pizza Hut فروخته شد.

 

پیتزا فروشی لومباردی

لومباردی اولین پیتزا فروشی آمریکا بود که شعبه آن در نیویورک بود

 

پیتزا بخشی از ارزش غذایی روزانه شما را تشکیل می دهد.

یک وعده استاندارد پیتزا نیمی از نیاز رژیم غذایی لیکوپن را تشکیل می دهد.

 

گران ترین پیتزای دنیا

گران‌ترین پیتزای جهان به نام «لوئیس سیزدهم» توسط سرآشپز رناتو ویولا در این پیتزافروشی لذیذ در ایتالیا تهیه می‌شود.

 

چرا ما روز ملی پیتزا را دوست داریم

چیزی برای همه وجود دارد

پوسته نازک یا ظرف عمیق؟ سس یا بدون سس؟ موزارلای کلاسیک یا آن پروولون جدید؟ هیزمی یا خارج از اجاق؟ بخشی از جذابیت پیتزا این است که هرگز یکسان نیست و به راحتی می توان آن را با تغییر ذائقه، ترجیحات و رژیم غذایی سازگار کرد.

 

جشن

اعتراف کنید، شما هنوز آن مهمانی های پیتزای دبیرستانی را با حس خاصی از شادی کودکانه به یاد دارید. چه رنگ قرمز، سفید و سبز یک پیتزای کلاسیک مارگریتا یا درخشش پپرونی کاملاً پخته شده باشد، پیتزا در هر کجا که هستید چیز خاصی را اضافه می کند.

 

نمک کامل، شیرین، کربوهیدرات

فعل و انفعال پنیر به سس و پوسته یک بمب غذایی تقریبا اعتیاد آور با عطرها، بافت ها و طعم های مختلف ایجاد می کند. سایر غذاها برای انجام همین کار به سختی فشرده می شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


این سایت با کمک گوگل ایمن شده است

دکمه بازگشت به بالا