آشپزیسبک زندگی

۵ نکته برای سبزیجات پخته شده در فر

اغلب در زندگی ساده ترین چیزها بهترین هستند – حتی وقتی صحبت از آشپزی می شود. اگر می‌دانید چگونه با چند ماده اولیه و حداقل زمان یک غذای خوشمزه درست کنید، مطمئناً شایسته تشویق هستید. هر زمان که عجله دارم و می‌خواهم یک شام سریع درست کنم، دستور العمل‌هایی وجود دارد که بارها و بارها می‌پزم – یکی از این غذاها سبزیجات ساده برشته شده در فر هستند.

 

اگرچه می‌توانم در تمام طول سال سبزیجات برشته بخورم، اما به‌ویژه در پاییز که بهترین محصول برشته‌شده در فصل است، استقبال می‌شود. حتی اگر این یک وعده غذایی (حداقل) یک بار در هفته باشد، هرگز خسته کننده نمی شود زیرا سبزیجات به راحتی با چاشنی ها و چاشنی های مختلف زنده می شوند. و اگر ترجیح می دهید سبزیجات خود را با روغن حمام نکنید، یک غذای سالم کتاب درسی دارید که به اندازه کافی غنی است که شما را سیر نگه دارد.

 

مطمئناً، در اینجا به دستور خاصی نیاز ندارید، اما نکات و ترفندهایی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. در اینجا راهنمای ما برای سبزیجات پخته شده در فر بیان شده است:

مرحله ۱: سبزیجات

شما می توانید تقریباً از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید – یا ترکیب رنگارنگی از سبزیجات را کنار هم بریزید یا فقط یک نوع محصول برشته شده را. باور نخواهید کرد که کارامل کردن کمی در فر حتی به سبزیجاتی که کمترین علاقه به آنها دارید، خوشمزگی می دهد.

یک غذای کلاسیک برشته شده در فر، سیب زمینی سوخاری است که برای آن مقداری رزماری، نمک، فلفل، سیر و روغن زیتون با کیفیت بالا اضافه کنید. بسته به بافتی که دوست دارید سیب‌زمینی‌هایتان داشته باشند، می‌توانید به سراغ انواع نشاسته‌ای بیشتری مانند سیب‌زمینی‌های که وقتی برشته می‌شوند، فضای داخلی کرکی و پوستی ترد ایجاد می‌کنند.

مرحله ۲: طرز تهیه سبزیجات سوخاری

سبزیجات خود را به اندازه دلخواه برش دهید و آنها را مستقیماً روی یک ورقه پخت یا در یک کاسه در روغن بریزید. به سلیقه خود مزه دار کنید، ورقه پخت را به فر منتقل کنید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد / ۳۹۰ درجه فارنهایت بپزید. زمان پخت بستگی به نوع سبزی و اندازه برش ها دارد. سبزیجات را یکی دو بار برگردانید تا یکنواخت بپزند و از همه طرف ترد شوند

سبزیجات سوخاری با سس خردل

 

در اینجا چند نکته وجود دارد که تفاوت را ایجاد می کند:

– از روغن زیاد استفاده نکنید! فقط به اندازه روغنی که نیاز دارید برای مالیدن یکنواخت سبزیجات مصرف کنید – این کار به جای قاشق یا کفگیر لاستیکی استفاده از دستانتان آسان تر است. سبزیجات نباید در روغن شنا کنند. مقدار متوسط ۲ قاشق غذاخوری روغن در هر ورقه پخت باید کافی باشد.

 

– یک ورقه پخت مناسب: یک ورقه پخت مسطح بهترین گزینه است، زیرا لبه‌های ورقه‌ای عمیق‌تر بخار را به دام می‌اندازد و سبزیجات نرم به جای ترد برای شما باقی می‌گذارد. بسته به اینکه ورقه پخت شما چقدر پوشش داده شده باشد، نیازی به پوشاندن آن با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی نیست. اما در نهایت به شما کمک می کند تا ورقه پخت را تمیز نگه دارید.

تنظیمات مناسب: برای تردترین سبزیجات برشته، بهتر است از عملکرد گردش هوای فر استفاده کنید، زیرا هوای گرم را از طریق بخار به گردش در می آورد و سبزیجات را به طور یکنواخت قهوه ای می کند.

 

فضا اهمیت دارد: به جای قرار دادن مقدار زیادی روی ورقه پخت، از ورقه های بیشتری استفاده کنید یا سبزیجات را در قسمت هایی تفت دهید. هر برش باید با ورقه تماس داشته باشد و در کنار سایر برش ها قرار نگیرد. اگر فضایی بین سبزیجات وجود نداشته باشد، بخار به دام می افتد و از عمل مناسب برشته شدن جلوگیری می کند.

 

– ماندگاری سبزیجات برشته چقدر است؟ البته بهترین کار این است که سبزیجات برشته را تازه از فر میل کنید، اما من می توانم به شدت توصیه کنم که سبزیجات دیگر را تهیه کنید و بقیه را به کاسه سالاد یا برنج اضافه کنید، یک سس تاهینی سریع و خامه ای درست کنید و برای ناهار به دفتر ببرید. روز بعد. سبزیجات بوداده در ظرف دربسته به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال تازه می مانند. حتی می‌توانید سبزیجات را به صورت پوره در سوپ بریزید، مقداری برنج یا پاستا اضافه کنید، یا از آنها برای کاری استفاده کنید.

مرحله ۳: زمان پخت مناسب

البته زمان پخت به سبزیجاتی که استفاده می کنید و ضخامت برش ها بستگی دارد. اگر تصمیم دارید فقط از یک نوع سبزی استفاده کنید، به راحتی می توانید زمان پخت را کنترل کنید، اما وقتی یک ورقه پخت را با ۵ نوع مختلف با ۵ زمان پخت متفاوت قرار می دهید، چه اتفاقی می افتد؟

 

در اینجا شما ۳ گزینه خواهید داشت: یا سبزی ها را یکی پس از دیگری به ورقه پخت اضافه کنید (زمانی که طولانی ترین زمان پخت را دارد اول می آید)، یا می توانید سبزیجات را روی صفحات دیگر جدا کرده و بسته به نوع آنها به فر منتقل کنید. زمان پخت از طرف دیگر می‌توانید سبزیجات را با زمان پخت طولانی‌تر به ورقه‌های کوچک‌تر و سبزیجات دیگر را به برش‌های ضخیم برش دهید.

در این اینفوگرافیک می توانید زمان های مختلف پخت را مشاهده کنید تا به عنوان یک قانون کلی از آن استفاده کنید.

مرحله ۴: از چه نوع روغن، ادویه و گیاهان دارویی استفاده کنید

ادویه ها و گیاهان

نمک و فلفل همیشه انتخاب خوبی هستند، اما بیایید خلاق تر باشیم. سبزیجات خشک را به سلیقه خود انتخاب کنید یا ادویه های آسیاب شده مانند پودر پاپریکا، کاری، دارچین، جوز هندی و فلفل کاین را انتخاب کنید. قبل از پخت آنها را همراه با روغن مستقیماً روی سبزیجات اضافه کنید. گیاهان تازه سفت‌تری مانند رزماری و آویشن را می‌توان به فر اضافه کرد، اما سبزی‌های نرم مانند جعفری یا نعناع تازه را باید بعد از پخت اضافه کنید، زیرا حرارت آنها را می‌سوزاند و طعم آنها را از بین می‌برد.

 

به جای استفاده از مخلوط ادویه یکسان برای همه سبزیجات، می توانید هر سبزی را به روشی متفاوت ترشی کنید. مثلاً به کدو تنبل بیشتر ادویه اضافه کنید و فلفل دلمه ای را کمتر و رزماری خشک را فقط به سیب زمینی اضافه کنید.

آیا روغن زیتون همیشه بهترین انتخاب است؟

روغن زیتون با کیفیت بالا انتخاب کلاسیک برای سبزیجات برشته است، اما می توانید روغن های مختلف را آزمایش کنید. آنچه مهم است این است که مقداری طعم و مزه بدهد – به عنوان مثال روغن نارگیل، روغن آجیل یا روغن آووکادو.

از پنیر گرفته تا آجیل

حتی می توانید به سبزیجات برشته شده خود اضافه کنید. برخی از آنها را می توان  هنگام پخت و برخی دیگر را باید بعد از آن اضافه کرد.

در حین پخت: پنیرهایی مانند موزارلا و فتا را می توان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اضافه کرد. قبل از اینکه زمان پخت مورد نیاز تمام شود، زیرا به مدت زمانی که سبزیجات برای پختن یا بهتر است ذوب شدن نیاز ندارند. آجیل هایی مانند فندق، گردو یا تخمه کدو تنبل به غذا بافت و طعم می بخشند. آنها را به مدت ۵ دقیقه روی سینی فر بپاشید. قبل از اینکه سبزیجات را از فر خارج کنید.

 

بعد از پخت: زیتون های تازه، کیپر، یا ترشی هالاپنو به سرعت می سوزند و باید بعد از پخت اضافه شوند.

مرحله ۵: بهترین لذت را با…

شیب، شیب، شیب!

سبزیجات برشته قطعا می توانند یک مرکز درخشان و نه فقط یک غذای جانبی باشند. با غذای تازه سرو کنید و یک شام راحت در شب خواهید داشت. غوطه ور شدن عسل-خردل مکمل طعم کاراملی سبزیجات برشته است، در حالی که چیپس سبزیجات برای فرو بردن در ماست خامه ای فتا ساخته می شود. سالسا براوا شریک مناسبی برای سیب زمینی سرخ شده اسپانیایی است و اگر ماهی دوست دارید، این ماهی قزل آلا با ترب کوهی انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.

 

سبزیجات بریان شده با ماهی قزل آلا

 

شاید به دنبال سس های پررنگ تر مانند سس باربیکیو سفید، پیاز خامه های یا یک کیمیچوری آرژانتینی باشید؟ در این راهنما دستور العمل بیشتر از دیپ ها و سس های خانگی پیدا می کند.

و اگر روزی از گواکامول، سس مایونز و هوموس خسته می شوم، در اینجا چند ایده برای شما وجود دارد که می توانید آنها را تغییر دهید.

 

دستور العمل با سرخ شده

اگر می توانید سبزیجات برشته را به عنوان یک غذای جانبی کلاسیک سرو کنید، به عنوان مثال cevapcici. آنها همچنین در سالادهای ولرم عملکرد خوبی دارند. در این سالاد پاییزی با سس خردل، کدو تنبل برشته و نخود سوخاری غذای اصلی پرکننده را تشکیل می‌دهند.

 

سالاد پاییزی با سس خردل

اگر تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه یک رومانسکوی نسبتاً عجیب و غریب تهیه کنید، به فر خود نگاه نکنید. لقمه ترد رومانسکو برشته و آیولی انار شیرین و ترش بسیار خوشمزه است.

 

سبزیجات بو داده پر شده

 

 

به جای اینکه آنها را به تنهایی تفت دهید، می توانید سبزیجات را با گوشت، غلات یا حتی سبزیجات بیشتری پر کنید. چند ایده می خواهید؟ این کدو سبز پالئو پر شده، قارچ پر شده با اسفناج و پنیر، یک بادمجان پر شده با کوسکوس، یا یک سیب زمینی شیرین پخته شده با سبزیجات تازه را امتحان کنید!

 

سیب زمینی شیرین پخته شده با پر کردن آووکادوی خوش طعم

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


این سایت با کمک گوگل ایمن شده است

دکمه بازگشت به بالا