سلامت

۸ ماده برتر غذایی که باعث تقویت حافظه و تمرکز می شود

۱. چربی ماهی 

امگا۳ همیشه تقویت کننده مغز است و بیشتر در موجودات دریایی یافت می شود و به رشد مغز کمک می کند. به ویژه هنگامی که زنان باردار از آن استفاده می کنند باعث رشد ضخامت مغز جنین می شود. هر زمان که شروع به مصرف اسید چرب کنید، ظرف مدت یک ماه رشد مهارت های اجتماعی و توانایی های شناختی خود را مشاهده می کند.

۲. توت

توت همچنین بخشی از نیاز های غذایی شما را تشکیل می دهد و رشد مغز را تامین می کند. این ماده غذایی حاوی آنتی اکسیدان و مواد شیمیایی مفید است که به افزایش استدلال شناختی مغز کمک می کند بلکه از بیماری های تخریب عصبی نیز جلوگیری می کند.

توت فرنگی و سایرتوت ها از التهاب و تخریب سلول های عصبی جلوگیری می کند. توت شروع بیماری های مرتبط با مغز مانند آلزایمر و پارکینسون را به تاخیر می اندازند و ضد التهاب و ضد ویروس  و ضد اکسیدات هستند.

۳.آجیل

آجیل در سلامت قلب تاثیر بسزایی دارد.فعالیت های قلبی عروقی سالم منجر به استدلال شناختی می شود.بادام هندی، بادام زمینی و سایر مغزها مملو از اسیدهای چرب اشباع شده و اشباع نشده هستند که به کنترل انسولین و سایر مرتبط با سرطان کمک می کند.

آزمایشی نشان داده است که مردان و زنانی که در مدت زمان مشخصی آجیل بیشتری مصرف می کنند دارای توانایی شناختی بالاتری هستند که با گذشت زمان کاهش نمی یابد. هر نوع آجیل می تواند مفید باشد اما باید مصرف گردو بیشتر باشد.

۴. زردچوبه

زردچوبه در پیشگیری از آلزایمر مفید است زیرا پلاک های بتا آمیلوئید را که منجر به آلزایمر در اواخر زندگی می شوند، از بین می روند. زردچوبه همچنین استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد، آنزیم های پیش از التهاب را مهار می کند و همچنین تخریب نورون را به تاخیر می اندازند.

۵. قهوه

قهوه حاوی آنتی اکسیدان هایی که به آنها کمک می کند اما درنهایت کافئین از پوسیدگی مغز جلوگیری می کند. قهوه همچنین از افسردگی جلوگیری می کند.

۶.شکلات تیره

در حالی شکلات تلخ معمولا سلامت قلب وعروق همراه است. همچنین باعث تقویت توانایی شناختی می شود. فلانوئیدهایی که در شکلات تلخ وجود دارد به فلاوانول ها کمک می کند تا از سد خونی مغزی عبور کرده و در مناطقی منعقد شوند که معمولا با حافظه و دریافت بهتر ارتباط دارند.

۷.سبزیجات 

سبزیجاتی مانند کلم پیچ و کلم بروکلی وحاوی ویتامین Kهستند. این ویتامین به رشد ذهنی و تعادل روانی کمک می کند.

۸. دانه ها

دانه های آفتابگردان، دانه های کدو تنبل، دانه های کتان و دانه های حاوی ویتامین  E هستند و می توانند در حافظه تاثیر گذار باشد .

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


این سایت با کمک گوگل ایمن شده است

دکمه بازگشت به بالا